Vine

Bestil take-away:

53688545

Åbningstider:

Mandag

lukket

Tirsdag

12 - 21

Onsdag

12 - 21

Torsdag

12 - 21

Fredag

12 - 21

Lørdag

12 - 21

Søndag

12 - 21

Husets Vine

Glas

Flaske

Rosedale Ridge Chardonnay, Australia

49,-

159,-

Vinen har en flot gylden farve i glasset med duft af eksotiske blomster og grønne frugter. I munden opleves vinen fyldig og harmonisk med noter af modne frugter og en lang vedvarende eftersmag. En elegant og balanceret hvidvin.

 

 

Rosedale Ridge, Shiraz Rose, Australia

49,-

159,-

Vinen fremstår intens og elegant pink i glasset. I duften mødes man af toner af modne hindbær og et let krydret strejf. I munden opleves vinen behagelig og læskende med noter af røde bær som hindbær og jordbær. Dette lette strejf af krydderioptræder igen og supplerer den friske frugt på fineste vis

 

 

Rosedale Ridge, Shiraz/Merlot, Australia

49,-

159,-

Vinren fretræder flot rød i farven med næsten lilla reflekser. I duften møder man et væld af modne bær og krydderier. Smagen er fyldig med god varm frugt som hindbær, solbær og brombær. Et lille krydret strejf og en lang balanceret eftersmag, der vidner om en vin i flot balance.

 

 

Rødvine

 

 

Vina Tarapacá, Cabernet Sauvignon, Chile

 

178,-

Vinen er dyb rubinrød i glasset med en duft af modne solbær og kirsebær, samt noter af mynte, tobak og krydderier såsom sort peber og vanilje. Vinen er medium fyldig med en blød smag med en god tæt frugt og modne tanniner. Vinen afsluttes af en kraftfuld eftersmag.

 

 

 

Blason d'Aussiéres, DBR (Lafite), France

 

239,-

Vinen fremtræder mørk rød i glasset. Duften er præget af middelhavets tørrede krydderier og moden frugt. Smagen er medium fyldig med god frugtbalance. Eftersmagen er lang med et godt bid.

 

 

Mousserende

 

 

Contessa di Castiglione, Asti Spumante DOCG, Italy

 

245,-

En flot Asti i glasset med fine små bobler og en frisk duft af honning, hvide roser og citrusfrugter. Der er nuancer af citrus og hvide blomster sammen med den elegante sødme og friske frugtsyre.

 

 

Consulat Palace Brut Reserve, France

 

498,-

Vinen har en klar lys farve. Duften er ren med god kølig grøn frugt og lidt hvide blomster. I smagen er der en pæn mousse og god friskhed, ikke så tung og kraftig, men super elegant.

 

 

Hvidvine

 

 

Vina Tarapacá, Chardonnay, Chile

 

178,-

Duften er typisk Chardonnay med masser af fedme og stor frugt fra de modne druer. Smagen er forførende blød med lækker fylde fra druerne. En lang og frugtfyldig eftersmag afslutter denne vin.

 

 

Chablis, Le Carré de César, Chateau de Maligny, France

 

239,-

Vinen har en lys farve med grønne reflekser. Smagen er karakterfuld, velafbalanceret med fine nuancer og en dejlig blomstrende bouquet.

 

 

Vine

Storegade 30

4780 Stege

Tlf: 53 68 85 45